Review Crema Coloranta Henna

Vrei sa te vopsesti cu Henna si cauti pareri? Am realizat acest review pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa afle ce rezultate pot obtine vopsindu-se natural, cu henna.

Review Crema Coloranta Henna

Mi-a placut mereu sa imi schimb culoarea parului, sa ma reinventez. In ultimii doi ani, parul meu a suferit schimbari destul de radicale, intr-un timp scurt. De fiecare data cand foloseam vopsea de par conventionala ma loveam de eternele neplaceri: miros neplacut, dureri de cap, foarte multa mizerie si, uneori, rezultate nesatisfacatoare.

Mi-am zis ca trebuie sa existe o varianta mai sanatoasa cu mai putine efecte secundare. Am avut dreptate, exista – Henna.

Henna este o planta folosita de secole pentru colorare. La ora actuala, aceasta se foloseste in tatuajele temporare si in vopsirea parului. Vopseaua cu Henna este o vopsea semi-permanenta, naturala, fara oxidare, fara amoniac, fara p-fenilendiamina (PPD), fara rezorcina, fara arome sintetice sau metale grele.

 Am incercat de 2 ori pana acum henna pudra. A fost totul ok, doar ca este cam dificila aplicarea si timpul de actiune cam mare (1-2 ore).

Dupa o sesiune de cautari pe Google, am descoperit vopseaua crema Henna. Cand am citit ca nu necesita preparare  (este deja pregatita) si ca timpul de actiune este de doar 20-40 minute, am zis, gata, de acum inainte doar asta o sa folosesc.

Crema coloranta Henna – solutia perfecta pentru o vopsire sanatoasa!

henna 1

henna2

Ce continea pachetul de vopsea crema Henna:

Pachetul cu vopsea crema Henna Aramiu continea:

  • tub de 90 de ml cu aplicator
  • manusi de plastic
  • boneta speciala.

Procesul de vopsire

Procesul de vopsire a fost foarte simplu. Vopseaua a venit deja preparata, intr-un recipient special, care permite dozarea si raspandirea ei foarte eficient.

Dupa ce am aplicat vopseaua, am pus boneta speciala pe cap si am asteptat rezultatele.

Conform instructiunilor de folosire, timpul de pastrare pe par variaza intre 20-40 de minute, in functie de intensitatea dorita. Eu am lasat-o sa actioneze 55 de minute, pentru ca doream un roscat mai intens.

henna3

Rezultatul

Inainte si Dupa

vopsea crema henna pareri

 

Leave a Reply