Cat te costa sa iti pui extensii de par?

De multe ori, oricate masti de par si tratamente cosmetice la salon am incerca, nu reusim sa avem un par bogat si lung. Astfel ca este nevoie sa apelam la diverse artificii pentru a avea podoaba capilara mult visata. Extensiile de par se folosesc adesea pentru a compensa lipsurile sau pentru a crea un look total diferit, peste noapte.

Cat te costa sa iti pui extensii de par?

Diferitele tipuri de extensii existente pe piata reusesc sa satisfaca toate cerintele si preferintele femeilor.

Drept referinta, ne vom raporta la preturile practicate de magazinul si studioul BELHER, care comercializeaza cele mai bune extensii de par de pe piata, la preturi competitive.

Cat te costa sa iti pui extensii de par ne-permanente?

Extensiile clip-on sunt alese, de obicei, de cele care isi doresc o coafura deosebita pentru ocazii speciale. Acestea se fixeaza in maxim 10-15 minute, cu ajutorul sistemului cu microclipsuri, si se scot rapid, nefiind nevoie de o vizita la salon. Cozile de par atasabile, bretonul atasabil sau cocul atasabil sunt alte tipuri de extensii care se aplica rapid, fara efort.  Prin urmare, investitia financiara in aceste tipuri de extensii (ne-permanente) este mica,  deoarece sunt scutite costurile pentru montaj si coafat.

De exemplu, poti opta pentru cozi din par natural Remy, relativ ieftine, cu preturi incepand de la 290 lei (gama Deluxe de la Belher) si pana la 490 lei (gama VIP, triplu volum, de la Belher). Daca iti doresti extensii clip-on ieftine, dar de calitate, incearca extensiile din par natural Remy, de la Belher, gama Deluxe. Preturile pentru un breton atasabil din par natural remy pornesc de la 139 lei, iar cocurile atasabile din par natural costa in jur de 95 de lei.

Cat te costa sa iti pui extensii de par permanente?

Pretul extensiilor de par permanente variaza in functie de tip (banda adeziva, cusute, cu cheratina micro-ring sau nanoring), de numarul de mese si lungimea acestora (volum si lungime), de tipul de fibra (sintetica, sintetica termorezistenta, par natural remy), de coafare (par drept, ondulat, cret), de culoare (mono, ombre). De exemplu, extensiile de par cusute au preturi variate: cele din par natural drept costa 390 lei, cele din par natural ondulat costa 590 lei. Extensiile cu banda adeziva din par natural indian Remy difera in functie de volum:  285 lei sau 360 lei.

nano ring

Cele din fibra sintetica sunt mai accesibile ca pret, iar cele din par natural remy, au preturi mai ridicate, dar au o calitate superioara si rezista mai mult timp.

Preturile pentru montajul extensiilor permanente variaza si ele in functie de tipul extensiei si de numarul de mese aplicate. Extensiile cu banda adeziva se monteaza in 30 de minute, cele cu cheratina sau nanoring in aproximativ 120 min.  Manopera pentru Montarea Extensiilor Tape-On costa 150 Lei / Set; manopera pentru Montarea Extensiilor cu Cheratina – 75 lei/ Set, iar pentru Extensiile Clip-On, doar 30 Lei.

 

Leave a Reply