Ceas Unisex Harper & Brooks ULL-BLA HB-ULL-BLAA-011

Ceas Unisex Harper & Brooks ULL-BLA HB-ULL-BLAA-011

Noul lant de ceasuri a brandului HARPER & BROOKS este compus dintr-o colectie de ceasuri barbati ce apartine mixului de stiluri Clasic, Elegant, Fashion, Luxury.

Compania daneza produce ceasuri ce isi au ca inspiratie designului traditional de origine daneza. Noul ceas ULL-BLA HB-ULL-BLAA-011 este produs de brandul  cunoscut international HARPER & BROOKS, acesta foloseste doar materialele ce sunt de origine scandinava.

Compania daneza se mandraste cu faptul ca foloseste doar materiale ce provin din Suedia, cum ar fi pielea tabacita de legume din Tärnsjö Garveri.

Acest ceas este unui dintre  ceasurile barbatesti ce face parte din colectia cu numele  BERSERK-STAL, ceasurile pot fi gasite pe piata in doua variante, ceasuri barbati si  ceasuri dama.

Forma carcasei ceasului ULL-BLA HB-ULL-BLAA-011este rotunda, carcasa este de culoare argintie, cadranul este de culoare alba, display-ul ceasului este clasic. Geamul ceasului este construit din cristal de safir, acesta este cel mai rezistent material folosit pentru a construi genuletele de protectie a ceasurilor. Ceasul este prevazut cu limbi de ceasornic si indicatori de culoare argintie, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 40 mm, cu o grosime de 7 mm, ceasul indica doar ore si minute, capacul ceasului este insurubat iar odata cu achizitionarea acestui ceas veti primi doi ani de garantie.

Mecanismul ceasului este Quartz – Elvetian, carcasa ceasului este din otel inoxidabil 316L, cantareste 60 grame, iar acest ceas este dotat cu 5 ATM. Nu va recomandam sa mergeti la inot cu un ceas ce are o rezistenta la presiunea atmosferica de 5 ATM.

Ceasurile automatice sunt adesea preferate in detrimentul mecanismelor de quartz. Aceasta este datorita stilului mecanismului automatic, tehnologia automatica mult consacrata si exclusivitatea pe care o ofera.

Aceasta gama larga de ceasuri barbatesti are ca public tinta personajele de sex masculin care isi doresc sa achizitioneze un ceas luxos.

Bratara ceasului este din piele, piele premium vopsita organic, cureaua ceasului este de culoare verde, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame, bratara are in lungime 215 de mm iar latimea este de 20 mm.

Culoarea verde destinde considerabil fizicul si psihicul uman. Culoarea verde ne permite sa ne echilibram starea mentala, ne diminueaza foarte rapid stresul si iritatiile si mai anihileaza nelinistea.

Culoarea verde este utilizata cu succes in lupta impotriva problemelor cu nervii. Culoarea verde este un mare stimul calmant folosit de persoanele cu probleme nervoase, cu probleme de manie, de irascibilitate si un stimul calmant al nevrozelor cronice.

Efectele psihologice ale culorii verde sunt: restabilirea relatiei cu natura, induce liniste, buna dispozitie, relaxare, este folosita la meditatie, echilibru, este o culoare calmanta, este odihnitoare si unica, induce prospetime si faciliteaza deconectarea nervoasa.

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceasuri dama sau ceasuri barbatesti al brandului Harper & Brooks, este o alegere ideala pentru persoanele cate adora ceasurile cu display analog.

Leave a Reply