Onduleuri simplu de creat cu placa de par

Cand spui „placa de par”, toata lumea se gandeste la placa de intins parul, insa exista si placi cu suprafete speciale, pentru a crea diferite tipuri de onduleuri.

Onduleuri simplu de creat cu placa de par

PLACA de CREPONAT 4 IN 1 de la Belher este un aparat profesional care contine 4 seturi de placi din Ceramica cu Turmelina: placi creponat mici, medii, mari si placa pentru intins parul. Placile medii si mari permit obtinerea unor ondulari ale parului mai largi, mai lejere, iar placile mici creeaza onduleuri mici si stranse, conferind mai mult volum coafurii. Daca nu va place cum a iesit o suvita sau vreti sa corectati pe alocuri coafura, puteti utiliza placa pentru intins parul din acelasi set.

Parul creponat, intr-o varianta stilizata – doar cateva suvite, doar in partea de sus sau de jos – este des intalnit pe podiumurile de moda. Poti realiza rapid un astfel de styling cu placa de creponat.

PLACA TRIPLU VALURI 34 MM de la Belher are placile de incalzire din turmalina-titaniu care garanteaza bucle rapide si uniforme. Forma speciala a placilor garanteaza bucle rapide si uniforme. Emite ioni negativi care netezesc si relaxeaza parul. Genereaza caldura in infrarosu pentru a proteja luciul natural al firului de par.

Parul in valuri, la moda in anii ’20 revine la moda in prezent intr-o varianta stilizata. Parul ondulat in valuri doar in partea de sus contureaza frumos chipul, rezultand o coafura perfecta atat la serviciu, in oras, cat si la evenimente.

Poti realiza o astfel de coafura atat cu ajutorul unei placi de par speciala pentru obtinerea efectului de par in valuri, cat si cu o placa de par normala.

 

 

Leave a Reply