Glafurile din granit, marmura sau travertin, alegerea ideala pentru casa ta

Stiai ca zonele din jurul ferestrelor si usilor sunt responsabile cu pierderea a peste 40% din caldura din interior? Pe langa asta, pe acolo patrund si infiltratiile de apa din exterior, care pot afecta serios integritatea si aspectul cladirii. Daca esti in cautarea unei metode eficiente prin care sa protejezi fatada imobilului de infiltratii si vrei sa reduci pierderile interioare de căldura, ia in considerarea montarea unor glafuri de ferestre.

Glafurile din granit, marmura sau travertin, alegerea ideala pentru casa ta

Intervenind eficient in izolarea casei, glafurile sau pervazurile, aplicate atat la interiorul, cat si la exteriorul ferestrei, intregesc ansamblul lemnarie si zidarie si au un rol important in designul general al oricarei locuinte.

Asa cum am sugerat deja, pervazurile sau glafurile de ferestre sunt de doua tipuri: glafuri de interior, care servesc  ca  suport de izolatie si ca element de decor interior, si glafuri de exterior, care sunt mai rezistente si sunt menite sa protejeze zona ferestrei de infiltratii sau alti factori care o pot deteriora in timp.

Glafurile din piatra naturala, cea mai buna solutie

Un glaf rezistent si corect montat te va feri de orice neplacere legata de infiltrarea umezelii si a impuritatilor la contactul ferestrei cu peretele. Chiar daca pe piata se gasesc glafuri din diverse materiale, cum ar fi aluminiu sau PAL, piatra naturala ramane cea mai buna alegere pentru confectionarea glafurilor. Piatra naturala isi mentine proprietatile intacte decenii intregi, fara o intretinere speciala, isi pastreaza culoarea si rezista in fata umiditatii, condensului si intemperiilor vremii, protejand ferestrele si zidurile.

Glafurile de interior si exterior pot fi confectionate din marmura, ardezie, granit sau travertin, fiecare tip de piatra avand proprietati specifice diferite. De exemplu, glafurile de granit sunt cunoscute pentru rezistenta lor, glafurile din marmura, glafurile din travertin sau cele din ardezie sunt foarte populare pentru cromatica si venaturile sale impresionante, ce pot scoate in evidenta atat interiorul unei incaperi cat si exteriorul unei cladiri.

Glafurile din piatra naturala sunt si avantajoase din prisma costului, daca luam in calcul durabilitatea lor in timp. Pretul total al unui glaf se calculeaza astfel: metrul patrat de material x pretul materialului x metrul liniar de finisari x pretul finisarii.

Vinca furnizeaza tuturor clientilor sai interesati, persoane fizice sau juridice, glafuri de interior si exterior la cel mai bun pret de pe piata. Vinca este importator direct de piatra naturala si confectioneaza o serie variata de produse din marmura, granit, travertin si piatra naturala. In magazinul online Vinca.ro poti comanda produse gata prelucrate, de dimensiuni standard, precum glafuri pentru ferestre, blaturi pentru bucatarie sau baie, trepte si contratrepte pentru scari, placi pentru pardoseli. Echipa VINCA preia comenzi personalizate, oferindu-ti consultanta gratuita pe tot parcursul proiectului (alegere materiale –montare – intretinere).

Leave a Reply