Cadouri haioase pentru barbati

Sa alegi un cadou pentru un barbat nu este un lucru simplu, asa ca am decis sa va ajutam in aceasta sarcina dificila. In general, pentru a alege cadoul potrivit trebuie sa luati in considerare cateva aspecte : utilitatea cadoului, gradul de apropiere fata de destinatar, varsta, personalitatea si pasiunile destinatarului, bugetul si contextul in care va fi oferit cadoul. Daca nu ai prea multi bani la dispozitie poti alege un cadou haios, la un pret accesibil.

Cadouri haioase pentru barbati

Daca este pasionat de masini si motociclete, iti poti oferi in dar un ceas de masa sub forma unei masini sport, un ceas de perete care este si un adevarat tablou avand imaginea unei masini de epoca, o rama foto in forma de motocicleta…

sursa foto:giftplanet.ro

80970628_1_644x461_tablou-masina-de-epoca-mercedes-benz-cluj-napoca

 

Daca este pasionat de fotografie, o pusculita sub forma unui aparat foto analogic, poate fi cadoul potrivit.

aparat-fotopusculita_3066_1_1383581285

sursa:giftplanet.ro

Unui fumator ii poti face cadou o scrumiera inedita sau o narghilea.

sursa foto:cadouridetop.ro

Pentru pasionatii de muzica, puteti alege cadou un suport de lemn pentru pahare si sticle in forma de vioara sau o bricheta in forma unei chitare.

sursa foto: giftexpress.ro

sursa foto: giftexpress.ro

Unui barbat care adopta de obicei un stil vestimentar office iti poti face cadou un set cu accesorii precum : cravata, brosa de cravata, butoni pentru camasa, portofel, curea, ceas, pix.

1658

Speram ca ideile noastre de cadouri pentru barbati sa va inspire.

Leave a Reply