Ultimele tendinte in moda costumelor pentru barbati

Gentlemanul modern trebuie sa fie o persoana calma, ferma si relaxata. Nu trebuie sa-i pese de moda si de trenduri, ci isi gaseste inspiratia in propria sa personalitate si trasaturi de caracter. Este foarte important ca tinuta pe care o poarta sa fie o reflexia a felului sau de a fi.

Ultimele tendinte in moda costumelor pentru barbati

Lumea se schimba, iar individualitatea este din ce in ce mai incurajata de moda costumelor pentru barbati din ultimii ani. Moda nu mai este doar o chestiune de imbracaminte, ci si de atitudine.

Care sunt ultimele tendinte in moda costumelor pentru barbati?

  • Costumul slim-fit. In prezent, moda costumelor pentru barbati este din ce in ce mai caracterizata de o combinatie interesanta de stil clasic si modern, cu umeri lati, talie ingusta si pantaloni stramti. In prezent, unul dintre cele mai populare tipuri de costume sunt cele slim-fit. Acestea se aseaza cel mai bine pe un corp bine tonifiat si confera purtaturului o alura nobila si ferma.

  • Costumul din trei piese. Costumul din trei piese se bucura in prezent de o revenire spectaculoasa, dupa o absenta indelungata din lumea modei pentru barbati. Acest look este unul mai conservator, de aceea va trebui sa ai grija la alegerea materialului si a culorii. De asemenea, este recomandat ca vesta costumului sa fie de acealasi fel cu sacoul. Unul din avantajele costumului din trei piese este ca poti obtine un look mai casual daca renunti la sacou si iti rulezi putin manecile.

  • Nasturii, batai vina. Unii spun ca sacourile cu un singur nasture nu mai sunt la moda si ca un sacou prezentabil trebuie neaparat sa aiba mai multi nasturi. Este adevarat ca sacourile cu un nasture inclina oarecum spre o tinuta casual. In schimb, sacourile cu doi nasturi ofera un look mai modern si se potrivesc persoanelor mai inalte, in timp ce sacoul cu trei nasturi ofera un aer aristocratic si se preteaza foarte bine in contexte formale.

  • Trendul materialelor. Materialul din care este fabricat un costum este foarte important, deoarece are un impact hotarator asupra calitatii, dar si asupra pretului. Noile costume de vara pentru barbati sunt fabricate din materiale precum casmir, matase, mohair sau bumbac. Iar pentru iarna, in trend sunt sacourile din lana. Acestea din urma au si scop practic, retinerea caldurii.

  • Culoarea este oglinda a personalitatii. In zilele noastre, oamenii au inceput sa se exprime tot mai mult prin culoare, iar acest fenomen incepe sa se extinda si catre contexte mai formale. Sacourile colorate se pare ca incep sa castige tot mai mult teren. Un studiu recent a aratat ca oamenii se simt mult mai siguri pe ei si relationeaza mai bine cu cei din jur cand se identifica printr-o culoare. Asa ca viitorul se arata a fi destul de colorat.

Recomandarea noastra:

Daca vrei sa iti achizitionezi un costum de calitate, modern, iti recomandam brandul Ricardo Montesi. Viziteaza magazinul online http://ricardo-montesi.ro sau magazinul fizic de pe Sos Nicolae Titulescu nr. 18, Bucuresti.

 

Leave a Reply