Ce trebuie sa faci pentru o stare de spirit mai buna

Stilul de viata foarte activ, munca extenuanta, agitatia din jur, toate acestea iti pot influenta starea de spirit si te pot face sa te simti obosit si trist, aparent fara motiv. Cu totii avem momente cand ne simtim deprimati, fara chef de viata. Prin cateva trucuri extrem de usoare ne putem imbunatati rapid starea de spirit.

Ce trebuie sa faci pentru o stare de spirit mai buna

Iata ce trebuie sa faci pentru a-ti imbunatatii starea de spirit:

Creeaza un playlist special. Cu siguranta, toata lumea se simte mai bine atunci cand asculta melodiile preferate. Incearca sa iti creezi un playlist cu melodiile tale preferate care iti ridica moralul de fiecare data cand le asculti.

Cumpara flori. Odata cu venirea primaverii, toata natura reinvie. Profita de frumusetea florilor! Cumpara flori si aranjeaza-le in camera unde iti petreci cel mai mult timpul. De fiecare data cand vei privi florile, te vei incarca cu energie pozitiva si vei zambi.

Schimba-ti asternuturile. Lenjeria de pat trebuie schimbata cel putin o data pe saptamana. Ai observat ca de fiecare data cand stai/dormi in asternuturi noi, ai tendinta sa fii mai relaxat, chiar sa dormi mai bine? Incearca sa iti schimbi asternuturile mai des!

Arunca o privire peste poze mai vechi. Privind pozele vechi, iti vei aduce aminte de clipele fericite petrecute alaturi de prieteni sau familie, in vacante sau la petreceri. Vei retrai acele clipe si te vei simti mult mai bine.

Mergi descult in natura. Daca te-ai saturat de oras, de trafic, de masini, etc., incearca sa mergi intr-un loc plin de copaci, inconjurat de natura. Da-ti jos pantofii si mergi descult prin iarba. Poti incerca acelasi lucru e plaja, pe nisip.

Joaca-te cu un animal. O joaca alaturi de un animal, timp de 15 minute, te va umple de energie pozitiva. Este dovedit stiintifica ca atunci cand te joci cu un animal, corpul produce anumite substante care micsoreaza nivelul hormonilor responsabili cu stresul. Fie ca este caine sau pisica, fa-ti o bucurie, joaca-te cu el!

Leave a Reply