Sanie pentru adulti

Nu doar cei mici se pot bucura de momentele frumoase petrecute pe o partie de sanius. Si adultii isi pot aminti de acest obicei distractiv al copilariei si il pot trata ca pe un veritabil sport de iarna. Toata familia se poate bucura de experienta unei zile de iarna la sanius.

Sanie pentru adulti

Tipuri de sănii pentru adulti

Sania cu volan – Manevrabilitatea sporita a acestui tip de sanie este evidenta. Este echipata cu volan si un sistem robust de franare. Aceste sanii, de obicei,sunt folosite in faza pregatitoare, inainte de a trece la o sanie pentru racing. Sunt perfecte pentru a-ti perfectiona simtul de coordonare al virajelor. De obicei, saniile cu volan au destul loc pentru doua persoane, ceea ce inseamna ca parintii se pot da cu sania alaturi de copiii lor, pana cand acestia pot conduce singuri propria lor sanie. Suprafetele de alunecare sunt, de obicei, skiuri.Sania bob – Este foarte usor de recunoscut o sanie bob, datorita designului sau inspirat de cel al vehiculelor de motocross. Cu o astfel de sanie poti atinge o viteza incredibila pe orice tip de zapada. Are suprafete ample de alunecare, cu caneluri, si o distanta mare intre cele doua skiuri principale. Aceste caracteristici ofera o calitate ridicata a manevrabilitatii, cat si o stabilitate sporita.

Sanie din aluminiu – Acest tip de sanie a aparut ca urmare a unor necesitati tehnico – structurale. Este extrem de usoara datorita cadrului fabricat din teava de aluminiu, unele modele avand chiar scaun din fibra de carbon. Suprafetele de alunecare pot fi inlocuite si sunt fabricate din otel, material ce confera un plus de rezistenta si o alunecare mai lina. Este o expresie clara a tehnologiei si inovatiei.

Sanie gonflabila

Săniile gonflabile de ultima generatie sunt construite din materiale rezistente la temperaturi scazute. Sunt robuste, rapide si usor de manevrat.

O mare varietate de sănii pentru adulti, dar si pentru copii, sunt disponibile in magazinul online specializat www.saniute.ro Intra pe site-ul lor si alege cate o sanie pentru fiecare membru al familiei!

Leave a Reply