HOYA Sensity – cea mai recenta inovatie in domeniul lentilelor fotocromatice

Lentilele fotocromatice reactioneaza in functie de intensitatea luminii. Aceste lentile au proprietatea de a se inchide sau deschide la culoare, oferind un maxim de confort in orice circumstanta.

HOYA Sensity –  cea mai recenta inovatie in domeniul lentilelor fotocromatice

Compania HOYA aduce cea mai recenta inovatie in domeniul lentilelor fotocromatice : HOYA Sensity. Lentilele fotocromatice HOYA Sensity ofera performante de neegalat si un confort remarcabil pentru utilizator.

5 beneficii ale lentilelor Fotocromatice HOYA Sensity:

  1. Perceptie naturala a culorilor si contrast deplin

Lentilele HOYA Sensity neutralizeaza lumina puternica si efectul de stralucire, fara a face vreun compromis in perceptia constrastului sau a culorilor.

 

  1. Durabilitate de exceptie

Lentilele HOYA Sensity sunt produse cu tehnologia Hoya Photochromic Precision. Un proces spin coating de o precizie microscopica adaptat productiei freeform, asigurand astfel o distributie uniforma a moleculelor pe intreaga suprafata a lentilelor. Rezultatul : o performanta si o durabilitate de exceptie.

  1. Sensibilitate de exceptie la lumina

Denumirea acestor lentile nu este o coincidenta. Lentilele HOYA Sensity se coloreaza imediat corespunzator unei lentile de soare din categoria a treia si revin la o transparenta deplina in interior mai rapid decat variantele anterioare.

 

  1. Protectie UV

Lentilele Sensity ofera protectie UV 100% pentru radiatia UV-A si UV-B.

  1. Se armoniza cu tendintele actuale ale lentilelor de soare

Purtatorii pot opta pentru doua nuante naturale si intense (maro si gri), dezvoltate de catre specialistii in domeniu, pentru a se armoniza cu tendintele actuale ale lentilelor de soare, garantand astfel un aspect contemporan.

 

Cu ajutorul lentilelor fotocromatice HOYA Sensity, poti sa realizezi tot ceea iti doresti fara constrangeri! Rezultat al Tehnologiei Stabilight, lentilele reactive la lumina HOYA Sensity  sunt concepute pentru o performanta constanta, testata in climate, regiuni, altitudini si temperaturi diferite.

 

Te invit sa urmaresti si videoclipul oficial de prezentare al lentilelor HOYA Sensity, pentru a vedea cum se comporta cele mai recente lentile de ochelari fotocromice lansate de HOYA :

Ce zici, ai vrea sa incerci noile lentile HOYA Sensity?

Surse:

http://www.hoya.ro/index.php?SID=552fa1a37432d287637116&page_id=29536

http://www.sensitylenses.eu/ro/

 

Leave a Reply