La Gama Optic beneficiezi de cea mai noua inovatie in optica: ochelari customizati cu tehnologia Yuniku

Gama Optic a lansat in premiera pentru Cluj-Napoca primul sistem de vedere 3D din lume fabricat de Hoya, care ajusteaza optim vederea oricarui purtator de ochelari.

La Gama Optic beneficiezi de cea mai noua inovatie in optica: ochelari customizati cu tehnologia Yuniku

Tehnologia de varf Yuniku permite crearea unor ochelari de vedere 100% personalizati.

Cu ajutorul tehnologiei revolutionare 3D Yuniku trasaturile faciale ale clientului sunt scanate si inregistrate. Se iau in considerare trasaturile faciale si se calculeaza pozitia ideala a lentilelor tinand cont de parametrii oculari.

Se stabilesc ultimele detalii – forma ramelor, culoarea, finisajele – si se realizeaza o simulare virtuala a clientului purtand aceasta pereche de ochelari personalizata.

Apoi, se realizeaza ramele in concordanta cu parametrii individuali, prin printare 3D.

Urmeaza montajul lentilelor executat cu cea mai mare atentie de catre specialistii Gama Optic in laborator.

Clientii Gama Optic din Cluj-Napoca pot beneficia astfel de ochelari proiectati la comanda, in functie de fizionomia lor si particularitatile vederii.

Tehnologia Yuniku se gaseste in magazinul Gama Optic de pe B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 1 (langa Sora). Programeaza-te online! yuniku cluj gama optic

Despre Gama Optic

Gama Optic este o companie de familie ajunsa la a doua generatie in business-ul de optica. Reteaua de magazine Gama Optic are 6 locatii, 5 in Cluj-Napoca si una in Gherla.

In magazinele Gama Optic este numai aparatura medicala de diagnosticare si executie de ultima generatie. La dispozitia clientilor Gama Optic stau specialisti cu o vasta experienta in domeniu, care va ofera consultatii si tratamente personalizate, adaptate nevoilor si solicitarilor dvs.

In portofoliul Gama Optic intra o gama variata de ochelari de soare, lentile de vedere, rame de vedere, lentile de contact si accesorii de la branduri atent selectionate, precum Hoya, Essilor, Zeiss, Ray-Ban, Polaroid, Police.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul http://gama-optic.ro si pagina de Facebook a companiei, https://www.facebook.com/gamaoptic/

 

Leave a Reply