Pentru ca o carte buna sa ramana o placere, ai grija ca lectura sa nu devina un efort!

Ai mari dificultati in a citi prospectul unui medicament sau ingredientele de pe eticheta unui produs? In ultima vreme, ai inceput sa apropii foarte mult cartea pentru a putea citi? Ai dureri de cap sau de ochi in timpul cititului? Cel mai probabil, ai nevoie de o pereche de ochelari pentru citit.

Pentru ca o carte buna sa ramana o placere, ai grija ca lectura sa nu devina un efort!

Ochelarii de citit nu te imbatranesc!

Multe persoane evita sa poarte ochelari pentru citit deoarece au impresia ca nu le sta bine. Daca si tu ai aceasta temere, afla ca nu ai de ce! Alunga din cap imaginea unei perechi de ochelari de vedere ponositi, grei, care te imbatranesc.

In magazinele de optica vei gasi rame moderne, subtiri, din materiale de calitate, in diferite stiluri si culori, iar lentilele de vedere nu trebuie sa fie groase pentru a-ti asigura o vedere clara.

Ochelarii de citit croiti special pentru tine!

Mai mult de atat, in prezent este posibil sa iti proiectezi o pereche de ochelari de vedere special pentru fizionomia ta si nevoile tale vizuale. Tehnologia revolutionara Yuniku de la Hoya evalueaza nevoile tale vizuale, scaneaza trasaturile tale faciale si iti propune rama ideala. Dupa o simulare pe calculator cu tine purtand ochelarii de vedere alesi, se fac ultimele corecturi si apoi se printeaza 3D noile rame. Urmeaza apoi montarea lentilelor pe rame. Si gata….ti-ai croit proprii ochelari de citit!

Pentru ca o carte buna sa ramana o placere, ai grija ca lectura sa nu devina un efort! Te asteptam in magazinele de optica medicala, Gama Optic, din Cluj si Gherla!

Gama Optic dispune de o gama foarte variata de rame de ochelari de vedere dupa gustul si nevoile fiecaruia, de la cele mai renumite branduri: Ray-Ban, Vogue, Police, Jaguar, Guess, Davidoff, etc. După o consultație oftamologică sau optometrică corect realizată de specialiștii Gama Optic, veti alege tipului de lentilă de vedere potrivita (monofocale, progresive). Urmeaza apoi montajul ochelarilor în atelierul Gama Optic, dotat cu aparatura ultramoderna, computerizata.

Daca locuiesti in Cluj, si doresti sa beneficiezi de tehnologia Yuniku, vino in magazinul de optica Gama Optic, de pe B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 1 (langa Sora).

Leave a Reply