Schimbati-va privirea cu lentilele de contact colorate

Acum 506 ani, Leonardo Da Vinci si-a imaginat pentru prima data conceptul lentilelor de contact. Astazi, visul sau a devenit o realitate practica pentru milioane de oameni din intreaga lume. Sigure, confortabile, lentilele de contact sunt acum disponibile pentru oamenii de toate varstele, pentru orice nevoie si orice buzunar.

Schimbati-va privirea cu lentilele de contact colorate

Lentilele de contact sunt solutia ideala pentru persoanele cu astigmatism, prezbiopie, ochi uscati si alte afectiuni oculare similare. Sportivii se bucura de confortul unui camp vizual mai larg, dandu-le, astfel, sansa sa participe la activitati sportive fara grija si disconfortul unei perechi de ochelari. Cu toate acestea, multi oameni cumpara lentile de contact din motiv pur cosmetic. Cresterea intensitatii sau schimbarea culorii ochilor poate da un look complet nou. Efectele teatrale, speciale sunt posibile prin simpla adaugare a unor lentile de contact colorate.

Lentile de contact colorate sunt disponibile in tente de vizibilitate, culori nuantatoare, culori opace si efecte speciale.

Tente de vizibilitate. Culori deschise care permit o schimbare mai usoara a culorii ochilor.

Culori nuantatoare. Ele aprofundeaza culoarea ochilor deschisi, creand albastru stralucitor, verde smarald si gri fum. Cand sunt suprapuse ochilor de culoare naturala, acestea creeaza nuante interesante, unice. Aceste imbunatatiri au efect redus asupra celor cu o culoare inchisa a ochilor.

Opace. Acestea schimba complet culoarea ochilor. Ele pot acoperi cu succes orice culoare naturala si produc un look dramatic, nou.

Efecte speciale. Aceste lentile de contact colorate sunt alegerea perfecta pentru intregirea unui costum de Halloween. Daca vrei privirea romantica a unui vampir sau privirea infricosatoare a unui zombie, atunci acest tip de lentile de contact colorate sunt cele mai recomandate.

Lentilele de contact colorate nu sunt mai greu de intretinut sau de purtat decat lentilele de contact normale. Sunt disponibile pentru o varietate mare de probleme ale vederii. Lentilele de unica folosinta sunt, de obicei, mai scumpe si mai putin predispuse la contaminari sau infectii. Lentilele rigide sunt mai durabile si pot fi purtate in conditii de siguranta ani de zile. Ele sunt mai costisitoare la inceput, dar investitia se amortizeaza in timp.

Cei mai cunoscuti producatori / branduri celebre.

  1. Bausch & Lomb produce gama de lentile de contact “Pure Vision”, cunoscuta pentru confortul si claritatea ei.
  2. CIBA Vision produce “Air Optix” si “Focus”.
  3. Johnson & Johnson Vision Care Inc ofera “Acuvue Brand”, lentile de unica folosinta pentru corectarea vederii si modificarea culorii.
  4. Cooper Vision produce “Biofinity”, “Biomedics” si “Proclear”. Aceste lentile sunt renumite pentru stabilitatea lor.
  5. Wesley Jessen Vision Care Inc ofera “FreshLook”, lentile de contact colorate produse dupa prescriptii medicale.

Achizitionarea unor lentile de contact colorate este un proces destul de simplu. Iti programezi o consultantie la un oftalmolog sau un optometrist si vei putea apoi, cu ajutorul retetei, sa achizitionezi online sau din magazinele fizice, lentilele de contact colorate care ti se potrivesc.

O gama variata de lentile de contact colorate, la cele mai bune preturi, veti gasi pe : http://www.conga.ro/lentile-de-contact/lentile-de-contact-colorate.

Conga.ro iti ofera cea mai larga varietate de lentile de contact colorate la preturi foarte avantajoase. Intra acum si convinge-te, nu vei regreta!

Leave a Reply