Biciclete Electrice pentru Femei

Te gandesti sa investesti intr-o bicicleta electrica? O alegere perfecta daca vrei sa reduci din efortul pedalatului! Bicicleta electrica iti ofera libertatea de a calatori cu usurinta pe dealuri, pe trasee lungi si de a mari viteza cand intarzii spre locul de munca sau spre scoala.

Biciclete Electrice pentru Femei

Exista o serie de biciclete electrice special concepute pentru femei, in sensul ca au un cadru special, fara tubul superior (top-tube).

Unii producatori au mers pe presupunerea ca femeile au trunchiul mai scurt si picioarele mai lungi decat barbatii, astfel ca au construit biciclete electrice fara tubul superior sau cu tubul superior mai scurt si head tube-ul mai sus.

BICICLETA CUBE TOWN HYBRID PRO 400 EASY ENTRY Darkred Red 2018

 Alti producatori au mers pe reteta clasica: fara tub superior si intr-o culoare pastel. Unii au mers si mai departe: un design in stil clasic/vintage pentru bicicleta electrica…si desigur, o culoare pe placul fetelor!

 

BICICLETA CUBE ELLY RIDE HYBRID 500 EASY ENTRY Green Black 2018

Acum, asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa cumperi o bicicleta electrica etichetata „pentru femei”. Poti opta si pentru modele unisex.

BICICLETA CUBE ACCESS HYBRID RACE 500 Turquoise Raspberry 27.5” 2018

Mai putin cunoscut este faptul ca bicicletele electrice se impart si ele, la fel ca bicicletele fara motor electric, in functie de scopul utilizarii lor. Daca esti pasionata de plimbari pe carari de munte, alege un e-MTB (bicicleta electrica mountain bike). Daca vrei sa mergi cu ea prin oras, alege o bicicleta de sosea electrica (e-Road).

Bicicletele electrice nu sunt pentru toata lumea… sincer, unii oameni nu au nevoie de una, prefera sa se bazeze 100% pe puterea de pedalare. Dar pentru unii dintre noi, mai lenesi chiar si dupa o cafea dimineata, au fost inventate biciclete electrice!  Cele mai multe biciclete electrice au 3-5 setari de viteza. La cel mai inalt nivel, vei putea sa urci cu usurinta dealurile mari, fara transpiratie.

Leave a Reply