In cautarea bicicletei perfecte

Atunci cand a sosit vremea ca micuta mea sa invete sa mearga singura pe bicicleta, am avut de ales intre mai multe modele de biciclete, toate cat mai frumoase si cu cat mai multe accesorii gata pregatite pentru aventuri.

In cautarea bicicletei perfecte

Nici una insa parca nu m-a convins, si de fiecare data imi aduceam aminte de prima mea bicicleta pe care am invatat sa merg.

Din cauza acelui sentiment pe care il simtisem, sentiment de siguranta atunci cand am mers pe 2 roti, alegerea bicicletei pentru Alesia a fost una nu foarte usoara.

Din Decathlon si alte mall-uri de unde clar puteam alege nu una ci mai multe biciclete am plecat cu mana goala, deoarece eu imi doream o bicicleta autohtona, o bicicleta romaneasca, o bicicleta Pegas pentru fiica mea, pe care i-am si gasit-o online si pe care i-am si achizitionat-o fara sa ma mai gandesc.

Culoarea pe care i-am ales-o a fost una roz piersica, o culoare pe care nu o mai intalnisem pana atunci la ceea ce vazusem in alte magazine, bicicleta are o sa destul de lunga si comoda, iar la spate are un suport ca sa ajute copilul sa stea cat mai bine pe bicicleta.Totodata ca si accesorii a avut rotile ajutatoare fara care nu se poate sa incepi sa mergi pe bicicleta.

Am gasit aici foarte multe modele de biciclete, atat pentru copii cat si pentru adulti, insa mi-a placut foarte mult o bicicleta  electrica, la care ma gandesc si acum si pe care cu siguranta o voi cumpara.

Alesia a inceput sa pedaleze usor si cu zambetul pe buze, incantata fiind de noua achizitie, prima ei bicicleta de om mare, cum spunea ea, atunci cand a inceput sa o conduca, iar noi am ras impreuna, amintindu-ne de copilaria noastra.

Leave a Reply