Extensiile si perucile – secretul din spatele schimbarilor dese de look ale vedetelor din Romania

Te-ai intrebat vreodata cum reusesc vedetele sa isi schimbe coafura, de la o zi la alta? Nu e vorba de nicio magie si nici de ore intregi petrecute la salon!

Extensiile si perucile – secretul din spatele schimbarilor dese de look ale vedetelor din Romania

Artistele din lumea muzicii isi doresc adesea un look aparte pentru concerte sau aparitii media. Pentru ca vopsirea frecventa a parului produce efecte negative pe termen scurt si lung si pentru ca de multe ori totul trebuie realizat in cat mai scurt timp,  extensiile si perucile sunt trucurile la care apeleaza destul de des vedetele.

Si nu doar ele. Din ce in ce mai multe femei aleg extensii de par si peruci pentru ocazii speciale (petreceri, nunti) sau, pur si simplu, pentru un look diferit in viata de zi cu zi.  Astfel, este extrem de usor sa experimentezi noi coafuri si noi culori si nu esti nevoita sa te vopsesti, sa iti tunzi parul sau, din contra, sa astepti sa creasca.

DELIA a aratat absolut superb in videoclipul melodiei “1234” purtand Extensiile BelHer Clip-On din Par Natural Remy Gama VIP. A obtinut rapid si simplu un par mult mai lung si triplu volum.

delia

LIDIEI BUBLE ii place sa faca schimbari cat mai des si pentru asta opteaza pentru peruci din par natural de la Belher.

lidia2 lidia

RUBY alege extensiile din par natural Remy de la BelHer pentru a da un plus de volum coafurii.

ruby

Si SORE adora schimbarile de look, asa ca apeleaza la extensii, breton fals si peruci din par natural. Poti afla mai multe despre asta pe blogul ei http://soreonline.com/?p=1767

sore sore2

ANDREEA BALAN a optat pentru Extensiile BelHer din Par 100% Natural Remy, pentru a adauga lungime, volum si culoare parului sau.

andreea-b

 Ce zici? Ti-ar placea sa incerci? Esti la un click distanta de noul tau look! Intra pe www.belher.ro, unicul magazin concept dedicat Extensiilor si Perucilor din par natural Remy cu locatie fizica din Romania !

Leave a Reply